Fast Team lade parkettgolv i hela lägenheten (utom kök och badrum), ca 90 kvadratmeter. Fast Team var snabba, noggranna och gjorde ett jättebra jobb. Jag är nöjd med resultatet!
/Elizabeth

Jag använde Fast Team för renovering av hela lägenheten förutom kök och badrum. Målning av väggar och tak, samt golvläggning av två sorters golv. De rev en gammal vägg och uppförde en ny för att skapa ytterligare ett sovrum.

Jag är mycket nöjd överlag. Alerta och snabba grabbar. De höll alla löften och de deadlines vi satte upp. En bra kombination av att följa mina önskemål och att proaktivt föreslå andra lösningar som var bättre än det jag först hade tänkt mig.

Några små missförstånd längs vägen – men ingenting vi inte löste. Ingenting som fick jobbet att dra ut på tiden eller fakturan att springa iväg.

Ja, nästa gång jag ska göra ett jobb kommer jag att be Fast Team om en offert.

Mvh / Martin Ahlqvist

Godkänd av Villaägarna

Fast Team AB rev betongväggar, väggfasta garderober, köksskåp och tog bort de gamla golven. De lyckades med att hantera marmorskivorna varsamt så att de behölls hela och fina! Effektiva, snabba och trevliga!

Med vänliga hälsningar
Ritha Mälström

Rivningsjobb.
Snabbt och bra utfört arbete!
/ Anders

 

” Fick nyligen ett rum spacklat o tapetserat av dessa proffsiga killar. Jag är mycket nöjd med resultatet. Snabbt och proffsigt gjort av trevliga killar. Jag rekommenderar dem verkligen.! ”

/Paula

” Fast Team har genomfört ett alldeles utmärk jobb med målning, golvläggning och kakelläggning. De höll planerad budget, tidsplan och utförde jobbet på ett proffsigt och snyggt sätt. Väldigt bra och sympatiska killar dessutom. Jag kan varmt rekommendera dem till alla. Planerar redan fler projekt med dem själv.!”

Hälsningar /Keyvan Pourshahidi

Fler referenser kommer inom kort…